Laat je vrienden
mee genieten

  • Deel eenvoudig ons aanbod
  • Ontvang €100 voor elke vriend die je aanbrengt
  • Ook zij ontvangen €100 korting
Doe mee met het vriendenvoordeel

Hoe werkt het?

1. Deel met je vrienden

Via onderstaande knop deel je eenvoudig jouw persoonlijke link. Je stuurt deze naar iedereen die interesse zou hebben om kosteloos van zonne-energie te genieten.

Nu delen

2. Jouw vriend aan zet

Jouw vriend doet de daksimulatie en bekijkt onze huurformule.

3. Jullie ontvangen allebei €100

Meteen nadat je vriend kiest voor eigen groene stroom, ontvangen jullie allebei €100.

4. Ga terug naar start

Je hoort het goed. Je geniet van het vriendenvoordeel zo veel als je wil.

Algemene voorwaarden

Indien een klant meerdere malen werd aangedragen door verschillende mensen, ontvangt enkel de eerste aandrager het vriendenvoordeel. Bovendien kan de klant éénmalig genieten van dit voordeel. Wel is het mogelijk om meerdere malen een vriendenvoordeel te genieten als je meerdere klanten aanbrengt.
Wij weten wie zich inschrijft via jouw persoonlijke link. Indien jouw vriend zich toch inschrijft zonder gebruik te maken van jouw link, krijgt hij/zij nog de kans jouw link in te vullen tijdens de registratie. Hierna kan geen vriendenvoordeel meer worden toegekend!
Human Districts behoudt zich ook het recht om éénzijdig deze voorwaarden aan te passen. Bovendien zullen wij vergoedingen intrekken als wij vermoeden dat er sprake is van slecht opzet.
Het is enkel toegstaan om mensen aan te schrijven die je persoonlijk kent en waarvan je denkt dat ze er ook echt een boodschap aan zouden kunnen hebben.
Je hebt pas recht op het vriendenvoordeel als jouw vriend de installatie op zijn/haar dak heeft liggen en we eerste betaling van de huur ontvangen hebben.