Wat is jouw uitdaging?

Human Districts bouwt mee aan oplossingen die een antwoord bieden op de uitdagingen van jouw buurt.

Een menselijk district

Human District staat voor menselijk district. Daarmee kijken we naar de samenleving als een levend organisme zonder te vergeten dat, in dat organisme, echte mensen wonen. Echte mensen met echte zorgen, echte noden, echte dromen en echte wensen. Dat klinkt misschien wat zweverig, maar we menen het.

Tijd voor verandering

Loop je soms over straat en denk je: "Dat kan beter."? Dan ben je niet alleen. Bij Human Districts geloven we dat heel wat dingen in het dagelijkse leven gewoon beter kunnen. Efficiënter, goedkoper en toegankelijk voor iedereen.

"Met Human Districts gaan we daarom een basisnet aanbieden van diensten die de belangrijkste behoeften invullen"

"Om ecologische en innovatieve technologie betaalbaar te houden, schiet de coöperatieve de investeringen in nutsvoorzieningen voor. Denk aan waterzuivering, zonnepanelen en windenergie."

"Het doel is duurzaam bouwen toegankelijk maken voor wie het minder breed heeft. Betaalbaar wonen, mét een blik op de toekomst."

"De kost van een woning neemt een gigantisch grote hap uit het budget van de Belg: zowel de aankoop van een huis als water, energie en internet kosten enorm veel geld. Die financiële drempels willen wij verlagen."

"Ideaal voor jonge gezinnen die pas een huis kochten en zelf geen budget meer hebben om in zonnepanelen op hun dak te investeren. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn."

"Met Human Districts gaan we daarom een basisnet aanbieden van diensten die de belangrijkste behoeften invullen."